Sko

Alle trenger et par gode sko for ulike typer løping. Vi har sko til deg som løper på asfalt, på sti, i skogen, i terrenget, på vinteren, swimrun eller orientering. Uansett hvilke mål du har, har vi skoene som hjelper deg å komme dit.

 

Når du velger sko til treningen din, må du identifisere formålet skoene skal brukes til. Hvilket underlag, hvilken årstid og fremfor alt også dine personlige egenskaper.

 

For en rolig joggetur på asfalt passer en sko med god demping og komfort, mens samme runde om vinteren krever en piggsko.

 

Er du stiløper, bruk sko med grovere mønster for best grep. I den kategorien er det alt fra lette sko med god kontroll til mer polstrede modeller. Jo mer grep du trenger, desto grovere er tappen. Her er det også mange sko som fungerer perfekt for deg som løper på varierende underlag.

 

Til orientering trenger du sko med godt grep. Grove gummistendere og noen ganger også med stålpigger. Orienteringsskoene er vanligvis lave og gir god følelse og kontroll. Disse skoene er også utmerket for swimrun og OCR.

 

Hvis du skal slå din personlige rekord på maraton, kan du ta med deg trenden med svært polstrede sko, høy respons og en integrert plate for økt løpeeffektivitet.

 

Utvalget er stort og det kan være vanskelig å vite hva som passer deg best. Ta gjerne kontakt med våre spesialister så hjelper vi deg skikkelig. Kjøp sko på nett hos oss og få riktig service og rask levering.

Les mer +
Sortera
Viser 27 av 498