Om oss

Velkommen til Pölder Sport! En spesialist innen langrenn, orientering, trailrunning, løping og swimrun.

Siden 1990 har Pölder Sport vært en langrennsspesialist, men hos oss får du også spesialistkunnskap og et stort og unikt produktutvalg for deg som løper orientering, trailrunning, løpere og swimrun-utøvere. Det spiller ingen rolle hvilket nivå du ligger på innen aktiviteten din – vi hjelper deg med å finne riktig nivå og utstyr. Når det gjelder kunnskap om hva du som kunde trenger, er vi helt sikre – ingen kan slå oss der! Vi hjelper deg selvfølgelig, uansett om du handler på nettet eller i den store butikken vår i Nässjö!

VÅR KUNNSKAP GIR DEG DE RETTE BETINGELSENE FOR EN BEST MULIG OPPLEVELSE

Det sier seg egentlig selv for en spesialbutikk. Medarbeiderne våre hos Pölder Sport har omfattende kunnskap og erfaring når det gjelder produktene våre samt utøvelse av langrenn på ski og rulleski, orientering og løping. Innenfor bedriften vår har også mye kunnskap innen kosttilskudd og energiplaner, sykling, swimrun og triatlon.

Når du handler hos oss skal du føle at du handler med noen som virkelig vet hvilket utstyr som passer best for deg. Du vil få svar på det du lurer på – nybegynnerspørsmål så vel som avanserte spørsmål. Dra nytte av kunnskapen vår, og få det utstyret som er optimalt for deg! Bedriften vår har eksistert lenge, og vi har lange og dype relasjoner med alle leverandrørene våre.

Sortimentet som du finner hos oss velges nøye ut av områdespesialistene våre – året rundt. Du kan føle deg trygg på at produktene du kjøper er at høy kvalitet når det gjelder materialer, men også at tilpasningen for akkurat deg holder høy kvalitet. Kvaliteten vår inkluderer også at du får rask og god service samt riktig levering til riktig tid.
Vi gir deg gjerne litt ekstra kunnskap og tips. Kanskje et smøretips, vedlikeholdsråd til skiene dine eller tips om teknikk. Med service mener vi også å ta vare på deg og dine problemer, dersom noe skulle gå galt med utstyret ditt eller hvis du har noen spørsmål. Ikke nøl med å kontakte oss når du trenger hjelp.

Vi er den offisielle Vasaloppbutikken!
Vi er stolte over å kunne jobbe sammen med Vasaloppet så tett som vi gjør, noe vi også har gjort veldig lenge. Vasaloppet er selve livsnerven innen svensk langrenn, særlig i breddelangrennet. Uten Vasaloppet stopper langrenns-Sverige opp!


Butikken i Nässjö – verdens største langrennsspesialistbutikk
Ved den første innkjørselen til Nässjö fra Jönköping finner du Pölder Sport-butikken med sine 800 fullpakkede kvadratmeter. Her finner du alt innen langrenn, skiklær, treningsklær, rulleski og tilbehør, alt til smøring av ski, turskøyter, treningsutstyr for kroppen samt masse annet som får opp pulsen ved utendørsaktiviteter. Lokalene er som sagt veldig store og luftige, og lar deg som kunde oppdage nyheter og produkter i fred og ro. I butikken vår finner du alltid kunnskapsrike medarbeidere som kan svare på alle spørsmålene dine. Velkommen til butikken vår – det er en opplevelse du ikke må gå glipp av.