Skiverksted og service

Velkommen til vårt skiverksted for langrennsski og skistaver. På verkstedet legger vi også på den skismurningen du ønsker.

Våre erfarne skispesialister kan hjelpe deg med all slags smøreservice samt annen service du trenger til langrennsutstyret ditt. Vi har mange års omfattende erfaring med å løse det meste innen skismøring og reparasjoner samt fiksing av stort og smått. Vi smører skiene dine slik du ønsker, men spør oss gjerne om hvilken skismurning og skiservice som egner seg best for deg.

Rengjør skiene dine før du tar dem med til oss, det øker mulighetene for at vi kan hjelpe deg raskere.

Skiservice Pris
Rengöring av längdskidor 150 NOK
Rengöring av skinskidor 100 NOK
Byte av skin på dina skinskidor 150 NOK
Tejpning av längdskidor 150 NOK
Fästvalla burk 200 NOK
Fästvalla klister 250 NOK
Åkklar glid 199 NOK
Åkklar glid plus 499 NOK
Åkklar glid race 699 NOK

Det kan være høyt trykk i butikken fra tid til annen, og ventetiden kan av den grunn være lang. Du bør derfor være forberedt på litt venting. Ta en nummerlapp, forsyn deg med en kaffe og sjokolade i butikken, og kos deg med et magasin eller en avis så lenge.

Priser på steinsliping og grunnpreparering av langrennsskiene dine

Service Pris
Steinsliping når du leverer inn langrennsski 599 NOK
Steinsliping når du kjøper nye ski 399 NOK
Hotbox langrennsski 300 NOK

Vi tilbyr også prisgunstige Bruksklar-behandlinger på langrennsskiene dine.
Gjør langrennsskiene dine klare til umiddelbar bruk i løypa! Uansett om du kjøper vanlige langrennsski eller felleski, kan vi klargjøre dem for deg slik at du umiddelbart kan kaste deg ut i sporet etter levering.

Hvor lang tid tar smøreservice eller andre jobber?
Vi kan løse mange jobber i verkstedet mens du venter i butikken, slik som steinsliping og grunnpreparering samt Bruksklar-behandlinger (komplett preparering) for langrennsskiene dine. For mer avansert smøreservice kan arbeidet ta et par dager, og det samme hvis du vil ha skiene dine i Hotbox. Hvis du vil smøre langrennsskiene dine før et renn, kan du kontakte oss på forhånd så gir vi deg forslag til tidspunkt for når du kan levere inn langrennsskiene dine. Før større renn, slik som Vasaloppet eller Birken, øker trykket så vær ute i god tid.