Klær

Hos oss i Pölder Sport finner du et enormt utvalg av klær for de som driver med sport og trening utendørs. For at du skal få mest mulig ut av treningen uten å måtte tenke på været, trenger du gode treningsklær. Da kan du holde fokus på prestasjonen din og få en god følelse og opplevelse. Når du kjøper klær på nett hos oss, kan du føle deg trygg på at produktene holder det de lover.

 

Nesten uansett hva du skal gjøre og i prinsippet i all slags vær, er grunnlaget for treningstøyet ditt skikkelig godt undertøy og undertøy. De hjelper kroppen med å transportere bort fuktighet slik at du får en fin følelse mot kroppen. Gode ​​kroppsnære klær holder deg tørr og kjølig om sommeren og varm og behagelig om vinteren. Det samme gjelder sokker, luer og hansker. Avhengig av temperaturen kan et mellomlag også være egnet.

 

Skal du ut i skisporet trenger du klær som tåler snø og vind. Vi har mange fine sett å velge mellom her. For langrennsløperen som ønsker trangt, tynt trenings- og konkurransetøy for deg som tar det litt roligere sporet og ønsker behagelige og litt varmere skiklær. Et tips fra oss er å investere litt ekstra i klærne til langrenn. De er av meget god kvalitet og kan med fordel brukes til løping og annen trening i løpet av våren og høsten. Føler du at du er frossen, er tipset å kle deg i mange tynne lag fremfor noen få varme plagg. Da blir funksjonen til klærne mye bedre.

 

I vårt store utvalg finner du også joggetøy for alle årstider. Dette er lettere og tynnere konstruksjon og føles fleksibel på kroppen. De er også praktiske å ha med seg i sekken under en lang økt i terrenget når du kanskje trenger ekstra forsterkning. Vi har løpejakker som beskytter deg mot vind og for noen modeller også mot vann. Løpetights både med og uten vindbeskyttelse. Til vinterløping finnes det litt tykkere løpejakker, forsterkede tights og løpehansker.

 

Kjøper du gode klær bør du også tenke på å ta vare på dem skikkelig for å øke levetiden og opprettholde funksjonen. Se gjerne på våre klespleieprodukter. Det er alt du trenger.

 

Vil du vite mer om hva du bør velge og hva som kan passe deg? Ta gjerne kontakt med oss ​​så hjelper vi deg. Kjøp klærne dine til langrenn, løping, stiløping, orientering hos oss.

Les mer +
Sortera
Viser 36 av 1681