Unik butikk i Nässjö – Småland

Hvis du ikke har oppdaget den fantastiske sportsbutikken vår i Nässjö, som får mange til å heve øyebrynene, er det sannelig på tide! Sportsbutikken vår har spesialisert seg på langrenn, rulleski, trailrunning, løping, swimrun og orientering, og tilbyr et stort og unikt utvalg innen hver kategori, som du som kunde er invitert til å komme og oppdage. I butikken tilbyr vi et stort og unikt utvalg, med ansatte som har lang erfaring med produktene vi selger. Du kan spørre oss om hva som helst.

I Pölder Sport-butikken vår i Nässjö får du hjelp fra spesialister innen langrenn, løping, orientering og swimrun. Til oss drar du for å få et stort og unikt utvalg av produkter som alle er laget av høy kvalitet, og som kjøpes inn av våre ansatte med lang erfaring innen de ulike aktivitetene. Hit kommer du også når du vil bestille en time hos en skispesialist i butikken, når du vil benytte deg av skiservice i verdensklasse, eller når du vil besøke en mer personlig sportsbutikk.

800 KVM BUTIKK I VERDENSKLASSE

Velkommen til 800 store og luftige kvadratmeter som tilbyr deg et stort og unikt utvalg av produkter innen langrenn, rulleski, løping, trailrunning, swimrun og orientering. I sportsbutikken vår finner du kvalitetsprodukter i et miljø som lar deg kjenne på og prøve produktene i fred og ro. Det store og unike utvalget innen langrenn, løping og orientering er noe vi er veldig stolte av, og i butikken er det alltid kunnskapsrike og erfarne ansatte som kan svare på alle slags spørsmål angående modeller, størrelser, materialer og trening. Vi er en mer personlig langrennsspesialist og sportsbutikk.

Vi er den offisielle Vasalopp-butikken!
Vi er stolte over å kunne jobbe sammen med Vasaloppet så tett som vi gjør, noe vi også har gjort veldig lenge. Vasaloppet er selve livsnerven innen svensk langrenn, særlig i breddelangrennet. Uten Vasaloppet stopper langrenn opp i Sverige!


EN MER PERSONLIG BUTIKK MED KUNNSKAPSRIKE MEDARBEIDERE

Vår største ressurs er vår samlede kunnskap under ett og samme tak. Hos oss har vi medarbeidere med lang erfaring innen langrenn, orientering og løping. Alle har stor interesse for trening og friluftsaktiviteter, både som mosjonister, men også som profesjonelle utøvere. Som langrennsløpere, rulleskiløpere og løpere, er vi ditt smålands-mekka.

KJØPE SKI I BUTIKKEN? START MED EN NUMMERLAPP!

Om vinteren og på lørdager kan det av og til være litt venting i butikken når du skal handle langrennsski og rulleski. Vi anbefaler at du trekker en nummerlapp når du kommer inn til oss, slik at du mens du venter kan rusle rundt i butikken og se på alle nyhetene og tenke over hva du trenger. Du kan også slå deg ned i ventekroken vår, hvor vi tilbyr både kaffe og gratis WiFi. Vi er ekstremt nøye med å matche rett ski til riktig kunde, og dette kan ta litt tid.

TA MED INFO OM HØYDEN OG VEKTEN DIN.

For å kunne plukke ut de beste langrennsskiene til deg, trenger vi litt personlig informasjon. Ha informasjon om høyde og vekt klar når du kommer til oss, og gjør deg noen tanker om ditt kompetansenivå på langrenn. Hvis du ikke har vekt hjemme, har vi selvfølgelig dette i butikken.

MÅLING AV SPENN OG KONTROLL

Det er mange som kommer til oss med langrennsskiene sine for å kontrollere spennet og sålen. Du trenger ikke bestille time for å gjøre noe av dette, eller for enklere smøring av skiene. Men sørg gjerne for at du vasker/renser skiene dine for smuss før du tar dem med til oss.

ÅR JEG MED MEG LANGRENNSSKIENE MED EN GANG HVIS JEG STEINSLIPER DEM?

Når du handler ski og skipakker i butikken vår, får du nesten alltid med deg alt utstyret med en gang. Velger du steinsliping og enklere skiservice i tillegg, ordner vi dette for deg mens du venter.

Velkommen til Pölder Sport – Vår kunnskap gir deg de rette forutsetningene for en best mulig opplevelse!