Ski

Pölder Sport er en komplett butikk for de som liker å stå på ski. Vi har alt du trenger og litt til for langrennski og rulleski. Legg til det over 30 års erfaring med å velge ut de riktige skiene for kundene våre. Dette gjør at du kan være sikker på at du får riktig utstyr når du velger å kjøpe ski på nett hos oss.

 

Har du behov for komplett utstyr bør du se i kategorien langrennspakker. Der har vi flotte løsninger med ski, støvler og bindinger til pakkepris. Her er det pakker for alle nivåer av skater og for både klassisk skating og skate. Kompletter med et par staver og du er klar til å treffe stien.

 

For deg som er på utkikk etter et par gode langrennski, har vi et veldig bredt utvalg fra alle de store merkene. Hos oss finner du ski for både klassisk ski og skøyter. Vi har selvfølgelig også et komplett utvalg av juniorski. Ikke glem å bestille bindinger - vi monterer dem gratis.

 

Når du kjøper ski hos oss, går de alltid gjennom vår skitjeneste for en grundig sjekk & måling for å sikre at de passer akkurat for deg. Du har også mulighet for steinsliping og ulike typer preparering slik at skiene dine glir best mulig. Vi kan også utføre service og sliping på dine eksisterende ski. Se mer under skiservice.

 

Du vil bruke mye tid og mange mil på banene. Da er det fint å ha et par gode støvler på føttene som gir deg stabilitet, følelse og komfort. Vi har et veldig stort utvalg av støvler så det er noe for enhver smak.

 

Hver skiløper og rulleskiløper trenger et par staver. Hos oss finner du tilstrekkelig stive og lette staver som passer de aller fleste fritidsløpere, men vi har også staver for den mest kresne eliteløperen.

 

Uansett hvilke ski du velger, trenger du litt tilbehør og/eller vegger. Det finnes en mengde modeller og merker, men start i det små og legg til etterhvert.

 

I den snøfrie perioden gjelder rulleski. Hvis du sikter deg inn på Vasaloppet, må du få noen mil i beina selv når det er snøfritt. Vi har mange gode rulleski og rulleskipakker å velge mellom og et komplett utvalg av tilbehør og reservedeler.

 

Det er mye utstyr å velge mellom og det kan være vanskelig å vite hva som er riktig for deg. Les gjerne våre kjøpsguider eller kontakt oss for råd. Som spesialister, la oss hjelpe deg med å kjøpe ski på nett. Vi gir deg de rette forutsetningene for å ha det gøy på banen.

Les mer +
Sortera
Viser 50 av 1561