Forhåndsboka langrennski

Forhåndsbestill langrennsskiene dine!

...og sikre deg et flott par, og åpne muligheten for det perfekte skiparet for vinteren! Alle forhåndsbestilte langrennsski har selvfølgelig gratis frakt over hele landet, hjem til deg.

 

Forhåndsbestill dine langrennsski FØR SISTE AUGUST og la våre erfarne skispesialister utvikle det optimale skiparet for deg og dine referanser. Maksimer forholdene dine for den beste gliden i vinter.

 

Interessen for langrenn er fortsatt enorm, noe som øker presset på langrennsski. Så nå er det all grunn til å forhåndsbestille et par langrennsski, enten du vil gjøre langrenn til en ny hobby eller om du sikter mot rekordtid i Vasaloppet.

Ved å forhåndsbestille dine langrennsski gir du oss muligheten til å plukke ut ski tilpasset dine referanser, direkte fra fabrikkens store utvalg av lengder og spenn. Dette både forenkler og øker sjansene for å lande det perfekte gullparet som vi alle drømmer om. 

 

Forhåndsbestilte langrennsski leveres tidlig på høsten etter at våre erfarne skispesialister har valgt ut hvilke langrennsski vi tar hjem fra de store merkene.

 

Forhåndsbestill langrennsski i dag og gled deg til et gullpar i vinter!

Les mer +
Sortera
Viser 33 av 33